Malerier hos Fotomaleren er varer specielt fremstillet til dig.
I følge loven har du ikke fortrydelsesret på specielfremstillede varer. Skulle det ske, at maleriet ikke er som du forventede vil jeg alligevel refundere din indbetaling minus udgifter til emballage og forsendelse. Du er ansvarlig for at emballere og forsende maleriet forsvarligt, så det ikke lider skade; husk at gemme afsenderkvitteringen.

Eksempel:

Du har bestilt et maleri til 3200 kroner + emballage og levering 235 kroner. Ved bestilling betaler du 1200 kroner á conto. Inden levering betaler du restbeløbet på 2235 kroner (inklusiv emballage og forsendelse).

Du fortryder købet og returnerer maleriet til mig inden 14 dage. Du er ansvarlig for at emballere og forsende maleriet forsvarligt, så det ikke lider skade; husk at gemme afsenderkvitteringen. Jeg refunderer de 3200 kroner.

Under særlige omstændigheder kan jeg ikke tilbyde dig returret, men så meddeler jeg det til dig i forbindelse med afgivelse af tilbud. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, forbliver maleriet Fotomalerens ejendom, og jeg kan anvende det, som jeg vil, fx som modelbillede.

Se mere om dette og flere handelsbetingelser under Priser i menuen.