Priser for portrætmaleri

Se også handelsebetingelser længere nede på denne side.

Størrelse Pris (én person) Tillæg pr. ekstra person Indramning*
30×40 1650,- 750,- 300,-
40×50 1950,- 900,- 400,-
50×60 2200,- 1050,- 500,-
60×80 2800,- 1250,- 700,-
75×100 3300,- 1500,- 950,-
90×120 3800,- 1750,- 1200,-

Ovenstående er standardstørrelse og -priser. Du kan få malet dit billede i andre størrelser efter dit ønske.
Priserne er danske kroner inklusiv moms og gælder håndmalede portrætter på en enkel baggrund. Kontakt mig og hør nærmere om prisen for andre motiver, og eventuelle tillæg for en detaljeret baggrund.

*Prisen for indramning er gældende for indramning i en standard svæveramme i sølv.

Levering
Jeg kan levere til alle lande indenfor EU. Jeg opkræver dansk moms ved salg til udlandet og kan desværre ikke sælge til lande udenfor EU (heller ikke til Grønland og Færøerne).

Sammenrullet lærred Indrammet
Emballage og levering 155,- 285,-

Prisen er den samme uanset antal malerier. Så hvis du bestiller tre malerier betaler du stadig kun 155,- eller 285,- for fragt og levering.
Tillæg ved levering udenfor Danmark:
(EU): 200,-

Leveringstid
Leveringstiden er seks til otte uger. Hvis du gerne vil give et maleri som gave, men er lidt sent ude, så kan jeg trykke et bestillingsbevis. Det er et personligt kort, som du kan give til modtageren på dagen.

 

Handelsbetingelser

Tryghedsgaranti
Ved handel hos Fotomaleren gælder Lov om visse forbrugeraftaler, som kan ses på www.forbrug.dk. Fotomalerens varer er fremstillet specielt til dig. Du har derfor ikke fortrydelsesret i følge loven.

Jeg vil dog gerne stille dig bedre. Jeg tror på, at du bliver glad for vores produkt, men fordi det drejer sig om kunstnerisk fortolkning af dit indsendte foto, kan jeg ikke være 100% sikker. Derfor tilbyder jeg, at du kan returnere maleriet inden 14 dage efter modtagelsen.

Jeg vil derefter refundere din indbetaling minus udgifter til emballage og forsendelse. Du er ansvarlig for at emballere og forsende maleriet forsvarligt, så det ikke lider skade; husk at gemme afsenderkvitteringen.

Eksempel:
Du har bestilt et maleri til 3200 kroner + emballage og levering 285 kroner. Ved bestilling betaler du 1200 kroner á conto. Inden levering betaler du restbeløbet på 2285 kroner (inkl. emballage og forsendelse).

Du fortryder købet og returnerer maleriet til mig inden 14 dage. Du er ansvarlig for at emballere og forsende maleriet forsvarligt, så det ikke lider skade; husk at gemme afsenderkvitteringen. Jeg refunderer de 3200 kroner.

Under særlige omstændigheder kan jeg ikke tilbyde dig returret, men så meddeler jeg det til dig i forbindelse med afgivelse af tilbud. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, forbliver maleriet Fotomalerens ejendom, og jeg kan anvende det, som jeg vil, fx som modelbillede.

Tilbud og rabatter
Tilbud og rabatter kan normalt ikke kombineres. Du kan vælge at gøre brug af ét tilbud eller én rabat for hvert maleri.
Kontakt mig, hvis du er i tvivl, eller har spørgsmål.

Tilbud er gyldige i 14 dage fra dateringen, hvor intet andet er angivet.

Modelbrug
Som udgangspunkt kan jeg anvende dit billede til modelbrug. Jeg beholder en kopi af det foto, du sender til mig, og tager et fotografi af det færdige oliemaleri. Jeg kan fremvise begge digitalfotos på hjemmesiden. Jeg kan eventuelt vise billederne frem i andre sammenhænge fx annoncer og brochurer. Du forbliver anonym: jeg videregiver ingen anden information om dig. Hvis du ikke ønsker dit billede anvendt som model, skal du give besked ved bestilling, så noterer jeg det i dit tilbud og på din faktura.

Ophavsret
Det er kundens ansvar, at det indsendte materiale ikke krænker eventuelle ophavsrettigheder.

Vedrørende gavekort
Gavekortet kan udelukkende anvendes til køb af varer og ydelser hos Fotomaleren.
Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter (hverken helt eller delvist).
Gavekortet er gyldigt i to år fra udstedelsesdatoen.
Gavekortet kan ikke anvendes til betaling for allerede bestilte produkter. Når du foretager din bestilling, skal du fortælle, at du gerne vil betale med gavekort.
For at forebygge falskneri er hvert gavekort forsynet med en kontrolkode. Fotomaleren forbeholder sig ret til at afvise gavekort baseret på verifikation af kontrolkoden.