Fotomaleren… det er mig. Jeg hedder Ida Møller og har siden 2016 drevet Fotomaleren.dk, overtaget efter min far, Lars, der startede Fotomaleren.dk tilbage i 2005.

Jeg er ikke selv portrætmaler. Men jeg har et godt samarbejde med nogle dygtige portrætmalere. Min opgave er at sikre, at du som min kunde får et maleri, som du bliver glad for nu og i mange år fremover. Jeg leverer kunstværker, som jeg selv kan stå inde for.

Jeg maler som sagt ikke selv, men samarbejder med nogle dygtige kunstmalere, der arbejder i lande med lavere leveomkostninger. Derfor har du både råd til at få et godt maleri og tryghed for god behandling.

Jeg ta’r mig tid til dialog med dig og til at arbejde fornuftigt med dig og dit motiv. Jeg vil gerne snakke med dig eller diskutere dine ønsker pr. mail. Jeg vil hellere have én tilfreds kunde, end to halv-tilfredse.

 

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad er leveringstiden?
Almindeligvis er leveringstiden seks til otte uger fra indbetaling af a conto beløb. Hvis du skal bruge maleriet som gave og ikke har tid til at vente så længe, kan jeg udstede et bestillingsbevis. Det er et kort med en personlig tekst, som du kan give til modtageren på dagen.

Anvender Fotomaleren computer til fremstilling af malerier?
Nej, jeg laver en udskrift af dit fotografi og giver det til min kunstner sammen med dine eventuelle særlige ønsker. Somme tider bruger jeg computer til for eksempel at lave en beskæringsskitse, som jeg kan sende til dig for at sikre, at jeg har det bedst mulige udgangspunkt for det videre arbejde. Men når det indledende arbejde er gjort, maler kunstneren et unikt kunstværk til dig. Nogle leverandører printer billedet direkte på lærred. Det kan være fint nok, jeg synes bare ikke, det er et rigtigt maleri, så med Fotomaleren får du et ægte, håndmalet maleri.

Hvordan kan du have så lave priser?
Fotomaleren er en dansk virksomhed, men mine kunstnere arbejder i lande, hvor leveomkostningerne er lavere end herhjemme. Desuden driver jeg forretningen som bibeskæftigelse. Jeg har ikke brug for at “tjene en million her og nu”, men vil hellere have tilfredse kunder og et godt rygte, som kan bidrage med en beskeden ekstraindtægt løbende fremover.

Hvorfor skal jeg bruge Fotomaleren som mellemled?
Kan jeg ikke bare selv bestille mit maleri i østen? Jo, det kunne du teoretisk set godt. Du kunne nok også godt spare lidt penge. Men hvis du skal have nogen sikkerhed for kvaliteten, så kræver det, at du kender maleren. Hvis du handler hos Fotomaleren, betaler du lidt mere, men du undgår den usikkerhed. Desuden vejleder jeg dig, hvis du har brug for det. Den indledende dialog mellem dig og mig betyder meget for det endelige resultat.

Er det sikkert at handle med Fotomaleren?
Ja, Fotomaleren er en dansk virksomhed underlagt dansk lovgivning og jeg hæfter personligt.

Kan jeg få mine penge retur, hvis jeg ikke er tilfreds?
Ja, hvis du ikke er tilfreds med det endelige resultat, kan du få hele prisen refunderet undtagen forsendelsesomkostninger. I enkelte tilfælde gælder returretten dog ikke. Se nærmere under ”Priser – Handelsbetingelser” ellers spørg mig, hvis du er i tvivl.

Kan Fotomaleren sørge for indramning?
Ja, du kan få dit maleri leveret ind i en standard svæveramme, som klæder de fleste malerier og de fleste hjem. Hvis du har andre ønsker, anbefaler jeg, at du tager det færdige maleri med hen i en rammeforretning og får det indrammet der.

Kan du levere til andre lande end Danmark?
Ja, jeg kan levere til privatpersoner i alle lande indenfor EU. Jeg opkræver dansk moms ved salg til udlandet og kan desværre ikke sælge til lande udenfor EU (heller ikke til Grønland og Færøerne).

Andre spørgsmål?
Tøv ikke med at kontakte mig

CVR nummer:
3794 3029

Kontaktinformation:
Se under “Kontakt” i menuen.